Our Story

Met de passie om de essentie van elegantie en innovatie te belichamen, begon de reis van "by JAM Gioielli" in een gezellig atelier gelegen te midden van de geplaveide straten van Rome en breidde zich later uit naar Brussel en Amsterdam. Verenigd door de passie voor vakmanschap en een gedeelde droom om sieraden te maken die de tijd overstijgen, bundelde de oprichtster haar talenten om 'by JAM Gioielli' op te richten samen met haar uitstekende team.

Met haar scherpzinnige oog voor design heeft elk stuk verfijning en allure gekregen, waarbij ze zich liet inspireren door de tijdloze schoonheid van de Italiaanse kunst en architectuur. De marketingexpert blies leven in haar creaties en weefde verhalen die weerklank vonden bij de moderne vrouw. De ambachtsman achter het vakmanschap transformeerde verschillende zorgvuldig geselecteerde materialen in prachtige kunstwerken en doordrenkte ze met een vleugje magie. Naarmate het merk aan momentum en bekendheid won, voelde de oprichter zich geïnspireerd om nieuwe wegen van creativiteit te verkennen. Zo begon ze aan een reis om twee zustermerken te creëren die een aanvulling zouden vormen op "by JAM Gioielli" en tegemoet zouden komen aan verschillende facetten van de moderne vrouwenstijl.

De eerste was "Candy Sweet", een grillig en speels merk geboren uit de liefde voor alles wat zoet en kleurrijk is. Met zijn levendige ontwerpen en jeugdige energie veroverde "Candy Sweet" de geest van vreugde en spontaniteit en bood het een prachtige reeks sieraden met snoepthema die een vleugje kleur aan elk ensemble toevoegden.

Het tweede merk, ‘Jie’s Studio’, was een knipoog naar de fascinatie van de oprichter voor de kunst van het vertellen van verhalen. "Jie's Studio" was een platform voor creativiteit en zelfexpressie, met samengestelde collecties geïnspireerd op haar reizen en ervaringen over de hele wereld. Van minimalistische ontwerpen tot gedurfde statement-stukken, "Jie's Studio" nodigde vrouwen uit om hun individualiteit te omarmen en hun unieke stijl met vertrouwen uit te drukken.

Samen vormden ‘by JAM Gioielli’, ‘Candy Sweet’ en ‘Jie’s Studio’ een trifecta van creativiteit, waarbij elk merk iets aparts en toch onderling verbonden bood. Hun collectieve visie weerspiegelde de veelzijdige aard van het moderne vrouwzijn, waarbij diversiteit, individualiteit en de schoonheid van zelfexpressie werden gevierd.

Terwijl hun merken zich bleven ontwikkelen en bloeien, blijft de oprichtster haar toewijding aan vakmanschap, creativiteit en kameraadschap verenigen. Door de passie en toewijding heeft ze meer dan alleen merken gecreëerd: elk stuk vertelt een verhaal van passie, elegantie en individualiteit.